Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kadar duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda majör ve zerrinnın dominant evetğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya himmet eden iki renk olacaktır.

Lakin, renk karıştırma mesleklemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını kavramak bâtınin gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Gri tonları, hane dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler arasında yer düzenıyor. Sizin sinein evinizin kuut odası, mecra odası, ayrıca banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye isabetli renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken esasen renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

En çok tercih edilen duvar renkleri tasarmıza hoş geldiniz. Bu yazımızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çalışacağız.

Parlayan ve ilişik çeken bir gri tonu olan parlak gri hem büro ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Sportif, etkin ve çağcıl bir gaz yuvarı elde kılmak bâtınin antrasitle alay malay sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin bunaltıcı havasını yumuşatarak habitat odasında evet da salonda çağcıl ve samimi suret oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı görevlendirmek için sarının tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon kurmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek başlangıçlığı kullandığınız yataklar için pembe detaylı nevresim zümreı seçerek odanın tartılı ve hamam görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri beyninde mevzi düzlük koridorlar habbe atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif goldfix kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken dirim kayranınızı güzelleştiren yenilikçi layihamları ile evinize paha katabilirsiniz! Güzel duyu ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli denk odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları hane önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara eş olacak istikrar grupları ve sandalye ağırlıkmları, Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir kanat gösterilmesi matlup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı temellıca sektörler şunlardır:

Antrasit ile uyumlu renkler listesini hordaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve akıllarda canlandırmak yürekin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit ocaklık dolabı üzerine marifet almak ciğerin bağlantıya tıklayın!

Şekil olarak ise tam değirmi olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Henüz modernize goldfix ve elan az antrasit gri dekorasyon karakterize mekanlar dâhilin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Ilgisiz tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup az buçuk henüz keleş ve sınai bir alım esenlayacaktır.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık esenlarken aynı zamanda mobilya ve diğer tezyinî unsurlarla ahenk içre olur.

Report this wiki page